Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Jak se parkuje auto v 56. patře? Výtah vám vůz doveze až k obýváku

Naše téma
Daniel Fuglevič | 15.05.2018
další 4 fotky
Výtahy v Porsche Design Tower. | foto: youtube.com
Někdo parkuje u domu, někdo v garáži pod domem a někdo třeba v luxusním bytě v 56. patře mrakodrapu na Floridě. A aby toho nebylo málo, na stejném patře lze zaparkovat celkem 11 vozidel, kterým budete vždy na blízku.
Jeden takový byt se nachází skoro na vrcholku mrakodrapu Porsche Design Tower ve městě Sunny Isles na Floridě. Majitel Fordu GT a youtuber z kanálu DragTimes Brooks Weisblat se nyní vydal na prohlídku tamní nemovitosti a pochopitelně sebou vzal i svůj nový supersport.

Luxusní „penthouse“ o rozloze 1858 m2 totiž nabízí případnému majiteli možnost zaparkovat své automobily takřka hned vedle obýváku. Na stejném patře přitom lze uskladnit celkem 11 vozů a všechny se nahoru dostanou úžasným systémem automatických výtahů.

Po zajetí na přípravnou plošinu jednoho výtahů tak nemusí řidič vůbec sáhnout na volant a vůz parkovat v těsných prostorech sám. To platí i o vysunutí automobilu na jeho parkovací místo.

Samotný byt je poté přehlídkou jednoduchosti, elegance a luxusu. Ve vysoko umístěném bydlení nechybí i rozlehlá terasa s výhledem na moře. Některé místnosti však nejsou dosud plně připravené, jelikož šťastný majitel těchto prostor se bude teprve hledat. A cena? 32 milionů dolarů. Tedy v přepočtu asi 678 milionů korun.  

Jak už jméno mrakodrapu nasvědčuje, na budově otevřené v roce 2017 pracovalo designové oddělení Porsche. Celková výška čítá 195 metrů, pater je zde 60 a dokončení stavby trvalo tři roky. Kromě zmíněného nejdražšího „bytu“ se zde nachází dalších 131 bytů a celkem 284 parkovacích míst. Nejlevnější bydlení vyjde na asi 84 milionů korun.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů