Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Udělali byste tohle Bugatti či LaFerrari? Někdo vzal supersporty do bahna

Naše téma
Daniel Fuglevič | 16.10.2017
Vzácná auta opravdu nebyla šetřena. | foto: Instagram
Často se říká, že drahé supersporty v hodnotě milionů korun povětšinou leží v naleštěném stavu v garáži a moc toho nenajezdí. To ovšem není případ kousků z tohoto videa. Drahé unikáty se v něm prohánějí v bahně, a to bez jakýchkoliv servítek.
Prozatím není jasné, kdo přesně za videem stojí či kdo je majitelem exkluzivních vozů. Až velmi nápadně se ale toto využívání supersportů podobá proslavenému šílenci pod přezdívkou TaxTheRich, který rovněž neměl problém vyrazit na zablácené cesty ve vozech jako Ferrari Enzo nebo Rolls-Royce Wraith a své počínání sdílet na YouTube.

Opět jsou zde totiž vážně ikonické automobily jako Bugatti Veyron Super Sport a EB 110, Lamborghini Miura SV a Countach nebo třeba dokonce hybridní LaFerrari, které se prohání po blátivých cestách kdesi v lesích a na výjezdech ze zatáček hází „rallyové“ smyky.

Jednoduše využívání vzácných aut hodně kontroverzním způsobem, které bude naprostá většina lidí zatracovat, ale nakonec se najde i pár šílenců, kteří by se nejraději přidali.

Zmiňovaný TaxTheRich již dříve ukončil produkci svých svérázných videí, takže je otázkou, zda se jedná o jeho návrat, nebo zde máme třeba novou skupinku majitelů, kteří prostě nemají problém ušpinit si a odřít lak na svých limitovaných vozech.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů