Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Superb se ukáže za tři dny. Škoda prozradila detaily, bude i Scout

Naše téma
Jan Markovič | 20.05.2019
Škoda odhalila na novém videu poměrně dost detailů. | foto: Škoda Auto
Facelift Škody Superb se oficiálně představí na mistrovství světa v Bratislavě.
Čtvrtek 23. května bude na hokejovém mistrovství v Bratislavě zajímavý den. Nejenže proběhnou čtvrtfinálové bitvy, kterých se zúčastní i český tým, ale mladoboleslavský automobilka chystá premiéru hned dvou aut – elektrické Škody Citigo-e a faceliftované Škody Superb. K ní teď zveřejnila video, které odhaluje nové detaily.

Na krátkém, ale poměrně dramatickém snímku, je vidět nový Superb prakticky ze všech stran. Ukazují se například nově tvarovaná příď nebo zadní brzdová světla. Za pozornost stojí dveře, které při otevření za tmy promítají nápis Škoda na zem.

Na záběrech jsou vidět také světlomety Škoda Crystal Lighting nebo nápis Scout, který dává jasně na srozuměnou, že bude odhalena i tato outdoorová verze. Ta je vidět i na posledním snímku vpravo. Na videu se ukazuje i kabina, ta bude zřejmě téměř stejná jako u odcházejícího modelu, novinkou je například displej nahrazující klasické budíky.

Superb je tradičním modelem značky. Poprvé se vůz s tímto jménem začal nabízet již v roce 1934. Novodobá čtvrtá generace by se měla představit zhruba za tři až čtyři roky. I nadále se bude vyrábět v závodě automobilky ve východočeských Kvasinách. Tentokrát ovšem společně s novým Volkswagenem Passat. I jeho vývoj budou mít škodováčtí inženýři na starosti.

Premiéra je v Bratislavně naplánovaná na 15:00. Jak bude Škoda Superb vypadat se můžete podívat na následujícím videu:

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů