Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Slavná „vývrtka“ zase trestala!

Naše téma
Jiří Švamberk | 10.09.2018
Sheena Monk | foto: archiv
Tentokrát to v zatáčce číslo 8 odnesla debutantka Sheena Monk, jedoucí s Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo. Šílený čelní náraz naštěstí nebyl nikterak vážný.
Pohledná závodnice Sheena Monk letos poprvé jede kompletní sezonu šampionátu Lamborghini Trofeo a hned se postarala o velký rozruch. V závodě na okruhu Laguna Seca ztratila kontrolu nad svým závodním strojem číslo 7, jedoucím pod vlajkou týmu Wayne Taylor Racing, a bez jediného náznaku brzdné stopy vyletěla v těžké zatáčce číslo 8 do kačírku a následně čelně vrazila do bariéry z pneumatik. Náraz byl natolik silný, že se auto doslova vzneslo, aby následně spadlo na kola.

Přestože z videa to vypadá, jako selhání brzd, technici Lamborghini auto kompletně prohlédli a nenašli jedinou technikou závodu. Proč tedy Sheena Monk nebrzdila, zůstává tajemstvím.

Incident se obešel bez zranění. Monk je nyní v nemocnici ve stabilizovaném stavu. Její zdravotní stav je natolik dobrý, že už se dokonce na Twitteru k nehodě vrátila a na svůj účet napsala, že důvody nehody bude muset ještě prozkoumat a momentálně je nejvíce vděčná za to, jak bezpečné jsou závodní stroje Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo.

Na přiloženém videu se můžete podívat, jak bezpečná dnešní závodní auta jsou, protože tohle byla strašná šlupka…

 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů