Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Muž zapálil BMW, schválně a nikoli poprvé. Má dlouhý spor s automobilkou

Naše téma
Daniel Fuglevič | 21.09.2017
dalších 6 fotek
Hadi Pourmohseni a jeho protest vůči BMW. | foto: youtube.com
Jistý italský podnikatel je už několik let naštvaný na automobilku BMW, a to hodně destruktivním způsobem. Rozhodl se totiž, že bude vozy BMW ničit do té doby, než ke své spokojenosti konečně vyřeší svůj spor s mnichovskou značkou. Nedávno mu tak za oběť padla starší limuzína řady 7.
Ital íránského původu Hadi Pourmohseni je podnikatelem, který dává za pravdu svému horkokrevnému temperamentu. Už od roku 2013 má spadeno na automobilku BMW, protože mu tehdy autorizovaný servis u jeho BMW M6 na leasing odmítl řešit obavy ohledně porouchané převodovky.

Pourmohseni se tedy rozhodl, že za auto přestane platit, jelikož mu automobilka prodala nekvalitní vozidlo a nedodržela tak svou část smlouvy. BMW samozřejmě z důvodu neplacení vozu chtělo auto vrátit zpátky, jenže to se Pourmohsenimu také nelíbilo. Reakce naštvaného Itala? Své auto tehdy před autosalonem ve Frankfurtu zničil kladivem a sekyrou.

Nutno podotknout, že dle automobilky byla muži nabídnuta oprava vozu. Ital ji prý odmítl.

Jeho silná zášť vůči BMW pokračuje dodnes. Rozzuřený muž tak nedávno zapálil BMW řady 7 přímo před vedením a muzeem značky v Mnichově. Ke všemu stál vedle vozu s transparentem říkajícím v překladu: „BMW podvádí zákazníky, vydírá zákazníky, podvádí v soudních sporech. Styďte se!“

Na místě se tak do pár minut objevili hasiči a policie. Pourmohseni skončil spoutaný na zemi. Jak ale řekl webu FOCUS Online, ani tohle ho zřejmě nezastaví. „Budu pokračovat,“ prohlásil italský podnikatel.

Těmto slovům bychom naprosto věřili, protože zničení dvou aut není zdaleka všechno, co za čtyři roky sporu dokázal Pourmohseni provést. Ono poničené BMW M6 kladivem a sekyrou nechal v roce 2014 opravit, jen aby ho mohl opět rozbít kladivem před branami autosalonu v Ženevě. O rok později ještě stačil zapálit BMW Z3.

Ve výsledku už zřejmě ani nikdo neví, jak by si Pourmohseni představoval vyřešení své zlosti vůči BMW. Vypadá to tedy, že dokud to šíleného Itala bude bavit, čas od času někde zahlédneme hořící nebo jinak zdevastované auto mnichovské značky.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů