Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Řidič chtěl vytrestat jiného šoféra. Dopadlo to jinak, než plánoval

Naše téma
Daniel Fuglevič | 20.02.2018
Vysoký Ford na nízké BMW najel kolem a vmžiku se převrátil na bok. | foto: youtube.com
Říká se tomu „karma“. Když někomu provedete něco špatného a tento skutek se vám nakonec vrátí, aby vytrestal i vás. Spravedlnost dostihla i jistého řidiče, který se dostal do menší potyčky v Kalifornii. Své rozčilení chtěl projevit nabouráním do dalšího účastníka provozu, ale karma byla hned za rohem.
Jen abychom uvedli situaci na pravou míru. Oba řidiči na zveřejněném videu nejsou žádní svatoušci ani gentlemani, kteří umí potlačit své emoce. Díky slušnému vychování víme, že na druhé řidiče se neplive, a na druhou stranu do nich ani nebouráme, protože za volantem SUV by se vám mohlo stát třeba něco podobného jako na následujících záběrech.

Podle autorky videa, která celou situaci během natáčení peprně komentuje, mělo k potyčce řidičů dojít, protože se muž v tmavém Fordu Escape chtěl v koloně aut za každou cenu dostat před řidiče ve stříbrném kabrioletu BMW.

Šoférovi BMW nakonec rupli nervy, zastavil uprostřed silnice, na muže ve Fordu prohodil několik nadávek a nakonec na něj i plivnul. To rozčílilo řidiče ve Fordu natolik, že se ho pokusil nabourat. Tento krok mu ale vskutku nevyšel podle plánu.

Vysoký Ford totiž na nízké BMW najel pravým kolem a vmžiku se celý převrátil na bok. Řidič v BMW se pak s minimálně promáčklým plechem na dveřích rozhodl z místa odjet, zatímco převrácený Ford ležel opodál. Jak se s touto situací majitel Fordu vypořádal, to není známo, video totiž krátce poté končí.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů