Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Vtipnější kontrolu jste neviděli. Policista zastavil vysokozdvižnou plošinu

Naše téma
Dominik Valášek | 01.03.2018
Policejní kontrola vysokozdvižné plošiny. | foto: Facebook / Earl Dibbles Jr.
Následující video je už sice staršího data, ale protože se jedná o jednu z nejvtipnějších policejních kontrol, co kdy byla zaznamenána na kameru, neměli byste o ni přijít. „Řidič“ nebyl v tomto případě zastaven v autě, ale na samohybné vysokozdvižné plošině, se kterou si dojel z práce na nákup.
Video začíná docela klasickým zastavením. A následuje dotaz ze strany policisty: „Co to tady k sakru děláte?“. Chlapík na plošině, který je mimochodem zcela patrně přiopilý, se začne vymlouvat, že pracuje na stavbě nedaleko a že si jen zajel pro oběd a pár sodovek do obchodu.

Policista se snaží vyjednávat zcela klidně, muži racionálně vysvětlí, že s plošinou nesmí na silnici a zeptá se ho, jak je možné, že pije za jízdy pivo. Potom ho vyzve, aby slezl dolů a mohli si o všem v klidu pohovořit.

V tu chvíli ovšem nastává zábava, neboť řidič Steve odmítne slézt z plošiny dolů, a aby se dostal z dosahu ruky zákona, zvedne se na plošině do vzduchu. „Pojď si pro mě tlouštíku!,“ vyřvává a jezdí nahoru a dolů, zatímco si policista dojde pro posilu v podobě hasičů. Celé je to tak absurdní, že bychom snad nevěřili, že nejde o nahranou scénku.

Z původně docela klidného zastavení kuriózního vozítka se tedy nakonec vyklube drastické zatčení. A Steve už se do práce včas nedostal.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů