Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Kurióznější nehodu jste možná neviděli. V hlavních rolích tříkolka a pes

Naše téma
Daniel Fuglevič | 29.04.2018
Osamocený pes prý v tříkolce nedopatřením šlápl na plyn. | foto: youtube.com
Auta, motorky, tříkolky, chodci a celkově přeplněné ulice. Dopravní situace v Číně je prostě občas chaotická. Někdy až natolik, že za řídítka tříkolky usedne pes a rozhodne se vyjet na projížďku do nejbližšího obchodu.
Řádky výše berte samozřejmě s nadsázkou, nicméně něco hodně podobného se nedávno v čínském městě Taixing opravdu stalo. Řidič nákladní tříkolky totiž své vozidlo zaparkoval v ulici naproti obchodu s mobily, nechal ho nastartované a pouze si odběhl něco rychle zařídit. Uvnitř kabiny však nechal svého psa.

Osamocený pes prý v tříkolce nedopatřením šlápl na plyn a vozítko se rozjelo vstříc zmíněnému obchodu. Následky tohoto nedopatření pak natočil kamerový systém.

Čtyřnohý mazel sice neřídil, ale shodou náhod projel do obchodu přímo otevřenými dveřmi, takže výlohu poničil jen lehce. Rozjetá tříkolka pak narazila do zdi, ale naštěstí poměrně nízkou rychlostí. Psisku se dle zveřejněných informací nic nestalo.

Zmateného pašáka můžete ostatně po nehodě vidět, jak kouká z kabiny a čeká na svého pána. Jestli i za tento kousek dostal piškot, to čínská média bohužel neuvádí.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů