Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Tento klučina se uměl narodit. V 15 letech má Ferrari, i když nevkusné

Naše téma
Daniel Fuglevič | 07.08.2017
další 3 fotky
Rašíd Belhasa a jeho Ferrari F12berlinetta. | foto: Instagram
Pohled do života dubajských šejků či podnikatelů a do jejich garáží naplněných supersporty je vždy zajímavý. Tím více, když se kouknete na život dětí těchto miliardářů. Není tak vůbec k podivu, že i oni vlastní vozy prestižních značek, i když je zatím nemohou řídit.
Takovým případem je i patnáctiletý Rašíd Belhasa, jehož otcem je jistý Saifa Ahmed Belhasa, tedy jeden z nejúspěšnějších dubajských podnikatelů.

A jelikož se jmění Rašídova otce odhaduje na nějakých 50 miliard korun, kluk si pochopitelně nežije vůbec špatně. Své „kapesné“ utrácí nejraději za módu, přičemž nemá problém za boty a oblečení utratit měsíčně i přes sto tisíc korun. Všechny módní kousky tak nakonec nemůže ani nosit. Jemu to ale nevadí, prostě je sbírá. Podle všeho třeba vlastní kolekci více než 200 tisíc páru bot.

Obří vášeň do oblečení přenesl i na své standardně žluté Ferrari F12berlinetta, které obalil do fólie s logy módních značek Louis Vuitton a Supreme. Po vlastnictví dalších vozů, mezi nimiž je třeba i SUV Cadillac Escalade, tak konečně postoupil do světa opravdu výkonných automobilů.

V patnácti letech samozřejmě Rašíd ještě nemůže řídit, a proto má soukromého řidiče, který je mu k dispozici 24 hodin denně. Minimální věk pro žádost o řidičské oprávnění je ve Spojených arabských emirátech 18 let, takže na samostatnou projížďku ve Ferrari si milionový kluk ještě počká. A kdo ví, třeba už do té doby přejde na novější Ferrari 812 Superfast. Vůbec bychom se nedivili.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů