Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Nový Top Gear láká na premiéru, bývalí moderátoři zase na svůj pořad

Naše téma
Redakce | 11.05.2016
Bývalí moderátoři pořadu Top Gear na podzim dorazí s novou show The Grand Tour. | foto: Amazon
Kolem aktérů nejsledovanějšího motoristického pořadu Top Gear je v poslední době živo. Ať už jde o ty minulé či současné. Zatímco nové tváře přepracované show už lákají na blížící se premiéru, bývalí moderátoři konečně zveřejnili jméno jejich vlastního pořadu natáčeného pro Amazon Prime.
Oblíbená a sehraná trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May tak na podzim vyrukuje s show pojmenovanou The Grand Tour (což lze volně přeložit jako "velká cestování"). Název má prý odkazovat nejen na proslulé a ambiciózní výpravy, jimiž se moderátoři proslavili, ale také odrážet nový formát pořadu.

V něm se totiž kromě tradičních předtočených filmů počítá opět počítá i se vstupy a moderováním "ze studia". Jenže tentokrát prý půjde o obrovský stan, který bude cestovat po celém světě. Každý díl pořadu tak bude mít základnu v jiné zemi a jiném městě.

Na přípravě pořadu se podílí tým pod vedením Andyho Wilmana, bývalého výkonného producenta loni ukončeného Top Gearu. K dispozici má obrovský rozpočet, americká společnost Amazon prý za tři série po 12 dílech zaplatí zhruba 5,5 miliardy korun.



Nový Top Gear už v květnu
Nezahálí ale ani televize BBC, která už láká na nový Top Gear. První díl by se měl odvysílat ještě v květnu, samozřejmě s novými moderátory, kterých je výrazně víc než u předchozího formátu.

Hlavními tvářemi budou britský moderátor Chris Evans a americký herec Matt LeBlanc, známý zejména jako Joey z kultovního seriálu Přátelé. Tuto dvojici doplňují novinář Chris Harris, německá závodnice Sabine Schmitz, Eddie Jordan, známá persona světa Formule 1, a motoristický novinář Rory Reid.

Více informací o nově sestavě Top Gearu najdete zde.

Sedmým do party je samozřejmě tajemný závodní jezdec Stig.

A co můžeme od nového pořadu čekat? Něco málo naznačují upoutávky, které BBC v uplynulých dnech zveřejnila.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů