Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Nová Alfa Romeo Giulia QV předvádí svůj zvuk. Zní naštvaně

Naše téma
Redakce | 03.08.2015
další 3 fotky
Alfa Romeo Giulia. | foto: Alfa Romeo
Alfa Romeo Giulia rozhodně patří mezi nejočekávanější novinky nejbližších měsíců. Italská automobilka zatím veřejnost seznámila jen s podobou vrcholného provedení Quadrifoglio (QV). Nyní představuje také jeho zvuk.
Nejvýkonnější verzi pohání dvakrát přeplňovaný zážehový šestiválec o objemu 2,9 litru a výkonu 510 koní (375 kW), který pomáhalo odladit Ferrari. Giulia má být navíc lehká, údajně se hmotnost vejde do 1500 kilogramů. Výrobce totiž v konstrukci hojně využil hliník a uhlíkové kompozity.

Z klidu na stovku Giulia QV zrychlí jen za 3,9 sekundy.

Líbí se vám nová Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio? Více informací o ní najdete zde.

Motor je spojen s šestistupňovou manuální nebo automatickou převodovkou. Automobilka také zdůrazňuje ideální rozložení hmotnosti 50:50, slibuje vyspělý podvozek, skvělou aerodynamiku, výkonné brzdy s karbon-keramickými kotouči a citlivé a strmé řízení.

Nyní přichází další střípek do mozaiky, můžeme si totiž poslechnout zvuk, který nová Giulia QV vyluzuje. Nezní vůbec špatně. Hřmění šestiválce je dalším důvodem, proč se na novinku těšit.



Více informací o nové Alfě se dozvíme v září na autosalonu ve Frankfurtu, kde se představí i "obyčejnější" verze Giulie.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů