Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Nissan Patrol má další světový rekord

Naše téma
Jiří Švamberk | 31.10.2018
foto: Nissan
Ačkoliv se tento zápis může zdát jako naprostá zbytečnost, Nissan dobře ví, co dělá. Není to první podobný světový rekord, díky čemuž prodeje na Středním východě stouply o 30 %.
Nissan Middle East se v podobných promo akcí doslova vyžívá a dobře dělá. Nissanu se na Středním východě skutečně skvěle daří, což lze přisuzovat i skvělé propagaci tamější organizace.

Posledním jejich počinem je světový rekord v největším počtu synchronizovaných vozů na jednom místě. Organizátoři tuto akci nazvali „synchronizovaným automobilovým tancem“. Do arabské pouště sezvali 180 automobilů Nissan Patrol a z jedoucích automobilů vytvořili obrazec, který při pohledu z výšky připomínal letícího dravce. Přestože se vše zdá jako jednoduchá záležitost, akce si vyžádala hodiny příprav a velký tým organizátorů.

Pro Nissan to je další, v pořadí třetí zápis do Guinnessovy knihy rekordů. Nejprve vytvořil rekord v nejrychlejším driftu s GT-R, pak se Patrol stal nejrychlejším vozem, jaký zdolal 100 metrovou písečnou dunu a nakonec zase Patrol odtáhnul nejtěžší letadlo planety na vzdálenost 50 metrů.

Nyní Nissan překonal předchozí rekord 36 automobilů o dalších 146! Všichni účastníci tohoto netradičního rekordu byli zaměstnanci Nissan Middle East s jejich služebními nebo osobními vozy.

V přiloženém videu se můžete na rekord a následnou radost všech zúčastněných podívat.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů