Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Mladík ukradl sanitku. Honička s policií připomínala počítačovou hru

Naše téma
Daniel Fuglevič | 12.10.2017
Mladíkův motiv zůstává doteď neznámý. | foto: Facebook/Macomb County Sheriff\'s Office
Do kuriózní honičky se museli pustit policisté z Detroitu poté, co jistý mladík ukradl záchranářům sanitku zaparkovanou před nemocnicí a vydal se s ní na projížďku. Důvod krádeže sanitního vozu přitom není doteď jasný.
Když tuto sobotu zdravotníci v detroitské čtvrti Macomb doprovázeli převáženého pacienta do budovy nemocnice, netušili, že svou zaparkovanou sanitku již nenajdou na původním místě.

Jistý Eric Preston ve věku 21 let se totiž rozhodl, že vozidlo ukradne. Do sanitky prý nastoupil poté, co sám opustil nemocnici, jak ukazují bezpečnostní kamery. Jako pacient však v nemocnici zapsán nebyl.

Honička začala krátce potom, co posádka kradené sanitky nahlásila její odcizení. Incident se odehrál kolem sedmé hodiny večerní.

Preston se rozhodl v sanitce ujíždět ve stylu podobném videohrám Grand Theft Auto. V jednu chvíli se tak pronásledován vydal mimo silnici na travnatou plochu, kde udělal kolečko a pak se vrátil zpět na cestu. K vrcholu šíleného chování už možná chybělo jen zapnout majáky.

Honička však neměla dlouhého trvání, a to i díky zběsilému řízení mladíka. Nakonec se policistům povedlo sanitku obklíčit a Prestona zatknout.

Jeho motiv přitom doteď zůstává neznámý. Jednání pod vlivem drog nebylo v policejní zprávě zmíněno. Možná se tak pouze jednalo o vážně drsnou klukovinu. Na část honičky se můžete podívat níže.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů