Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Mladík dostal k narozeninám rychlý Mercedes, druhý den ho hloupě zničil

Naše téma
Daniel Fuglevič | 15.03.2017
Zbrusu nový Mercedes byl po nehodě doslova na odpis. | foto: velocidadmaxima.com
Pouliční závodění je riskantní podnik. O tom se velice tvrdě přesvědčil osmnáctiletý mladík z Kolumbie, který svůj nový Mercedes doslova „rozstřelil" o stěnu tunelu, když se do zatáčky vřítil mnohem rychleji, než měl.
Úroveň absurdity celému incidentu dodává fakt, že se tento teenager účastnil pouličního závodu hned den poté, co svůj Mercedes-Benz A 45 AMG dostal k osmnáctým narozeninám.

K jeho zjevně nedostatečným zkušenostem za volantem tak zní spojení čtyřválcového turbomotoru o výkonu 380 koní (280 kW) a schopnosti vystřelit na stovku za 4,6 sekundy dost nebezpečně.

Čtěte také: VIDEO: Peugeot skončil po nehodě pod kamionem, viník střetu ujel

Co se tedy stalo? Účastníci závodu nejprve zablokovali vjezd do tunelu svými auty a vyčkávali, až se vyprázdní od ostatního provozu. Jakmile tunel vypadal čistě, závod mohl odstartovat. V této části Kolumbie má jít o vcelku rozšířený způsob zábavy.

Řidič Mercedesu zřejmě trochu zaspal start a na videu se objevuje až chvíli po něm. Rychle však předjíždí několik aut a hrubě přepískne blížící se zatáčku. Ve vysoké rychlosti Mercedes nedotáčí a plnou silou naráží bokem do stěny tunelu.

Čtěte také: VIDEO: Jezdec se při závodu ztratil na parkovišti. Přesto vyhrál

Auto je pak za doprovodu jisker odstředivou silou vymrštěno ven na ulici, udělá kotrmelec přes střechu a dopadá zpátky na kola.

S mladíkem byla v autě prý i jeho přítelkyně, oběma se nic vážného nestalo. Zbrusu nový Mercedes lze na druhou stranu popsat jedině jako totálku.

Jak doma reagovali na tento díl Rychle a zběsile rodiče, to můžeme pouze hádat...

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů