Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Majitel vzal svůj McLaren do terénu. Dopadlo to asi lépe, než čekal

Naše téma
Daniel Fuglevič | 16.03.2018
McLaren 720S v terénu. | foto: youtube.com
Nemáme ponětí, o co se majitel McLarenu 720S vůbec snažil, nebo jak a proč se vůbec do této situace dostal. Každopádně, nejnovější supersport britské značky zdolávající rozježděnou, zablácenou „polňačku“, to se prostě nevidí každý den.
Zveřejněné video jistého Florise Dullaarta vypadá spíše jako záběry ze zákulisí natáčení nejnovějšího dílu The Grand Tour. Překvapivě však jde pouze o majitele McLarenu 720S, který nemá problém svůj klenot v hodnotě sedmi milionů korun protáhnout po silnici, kde by se mnohem lépe cítil Ranger Rover.

McLaren se ale dokázal s terénní zajížďkou popasovat celkem hrdinsky, přičemž zcela klíčovým trikem bylo použití systému nadzvednutí přídě vozu, aby si vůz nepoškodil svůj drahocenný nárazník. Což o to, že takzvaný „nose lift“ je většinou určený pro přejíždění retardérů, k lehčímu off-roadingu se hodí přece taky.

U krátkého videa bohužel není žádný komentář, tudíž netušíme, proč se majitel s McLarenem v této blátivé situaci nachází. Možná je ale nakonec lepší nevědět. Dvouminutové video končí hodně rychle a vlastně tak ani nevíme, zda se hi-tech supersport vůbec dostal do svého cíle.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů