Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Jednoduchá krádež. Zloděj auto prostě odvezl na vysokozdvižném vozíku

Naše téma
Daniel Fuglevič | 28.03.2018
dalších 5 fotek
Policie auto později našla shořelé a přemístěné o pár bloků dále. | foto: youtube.com
Opravdu bizarní událost se odehrála v městské části Kalaeloa v Honolulu na Havaji. Bezpečnostní kamera tam zachytila drzouna, který z parkoviště ukradl zaparkovanou Hondu Civic pomocí „ještěrky“, auto odvezl na jiné místo a tam ho zapálil.
Ukradená a zničená Honda Civic z roku 2000 patřila jistému Davidu Roseovi, který ji vlastnil se svým synem a společně na ní pracovali. Jak ovšem ukázaly záběry bezpečnostní kamery, jejich auto bylo odcizeno vážně kuriózním způsobem.

Před sedmou hodinou večerní přijel na parkoviště v Kalaeloa neznámý muž s vysokozdvižným vozíkem a auto drze odvezl pryč. Vše se odehrálo ještě za denního světla, přičemž celé situaci nevěřícně přihlíželo několik kolemjdoucích.

Policie auto později našla shořelé a přemístěné o pár bloků dále. V případu se tak nyní vyšetřuje, zda lupič neměl s poškozenou rodinou něco společného a zda se třeba nejednalo o jakousi bizarní formu odplaty.

Vyvstává totiž otázka, proč vůbec krást auto, jen abyste ho přemístili jinam a poté zapálili. Na parkovišti navíc stály mnohem zajímavější vozy ke krádeži, například červené kupé Nissan 350Z.

Krádež a zničení vozu pak majitele Davida Rose rozčílily o to víc, že auto pro jeho ochranu vybavil alarmem a zámkem volantu i převodovky. Nic z toho ale samozřejmě neplatilo na zloděje s takzvanou „ještěrkou“.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů