Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Lada je skvělé auto do města. Po nehodě řidiče vysadí a sama se zaparkuje

Naše téma
Redakce | 13.12.2016
Video zachycující zvláštní nehodu dorazilo z Ruska. | foto: YouTube
O ruských autech kolují různé legendy, strašidelné historky i spousta vtipů. Podobně jsou na tom vozy značky Lada, s nimiž jsme si užili řadu zážitků především před rokem 1989 - a vlastně i ještě několik let po něm. Nové video z Ruska však možná odhaluje jednu vlastnost, o níž jsme dosud netušili.
Záznam na první pohled tuctové nehody totiž ukazuje, že Lada může být ideálním autem pro případ nehody. A nejde jen o robustní konstrukci.

Podívejte se, jak vůz krátce po nárazu vysadí nepřipoutaného řidiče dveřmi spolujezdce mimo nebezpečí a ještě se sám zaparkuje opodál. Lada si přitom vybere spolehlivě místo, kde další nehoda nehrozí.

Čtěte také: BMW překvapilo zloděje. Na dálku jej zamklo v ukradeném autě

Paradoxně díky zastaralému ruskému automobilu si tak můžeme udělat částečnou představu o tom, co nás čeká v budoucnosti s autonomním řízením. Jen to "vysazování" posádky asi v plánu není.

Všimněte si také, jak krátce po nehodě přiběhl k "zaparkované" Ladě jeden z kolemjdoucích, aby se podíval, v jakém stavu je její šofér. Musel být asi hodně překvapený, když za volantem nikoho nenašel.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů