Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Stačí černobílý monitor: Prohlédněte si neuvěřitelnou sbírku vozů Porsche

Naše téma
Jan Markovič | 19.11.2018
Sbírka bílých vozů Porsche | foto: YouTube
Porsche 959, všechny generace slavného 911 nebo dobové 356. Tajná sbírka Porsche má opravdu zajímavé modely, které spojuje kromě značky i barva karoserie. Jsou jednoduše bílé.
Bílá podlaha, bílý strop, bílé stěny. To je interiér jednoho tajného skladu, jehož obsah je také bílý. Přes 60 vozů značky Porsche tu tiše sedí jako součást zřejmě největší sbírky bílých automobilů na světě. Tu a tam se ale najde výjimka, zejména u nejstarších vozů, jako je Porsche 356, kde je třeba odstín lehce okrový. Červené nebo černé kousky tu ale rozhodně nenajdete.

Tajnou sbírku, která se nachází v USA ale na blíže nespecifikovaném místě, navštívil tým amerického klubu majitelů Porsche, aby o něm napsal do svého klubového magazínu. U té příležitosti ohromující bílou podívanou natočil. Díky tomu si na videu můžete prohlédnout parádní Porsche 959, Carreru GT či 918 Spyder. Zajímavá je kompletní linie 911 Carrery RS počínaje rokem 1973 až po ročník 1996.

Reportáž si můžete pustit na následujícím videu. Celou sbírkou včetně dalších doplňků, jakými je třeba sportovní výbava Porsche, vlastní víno nebo třeba dobové plakáty vás provede Carl Bauer, který se o vzácnou kolekci osobně stará.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů