Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Hyundai láká na novou i30. Podívejte se na první obrázky

Naše téma
Redakce | 10.08.2016
Hyundai i30. | foto: Hyundai
Automobilka Hyundai zveřejnila fotografie a video, které poprvé ukazují třetí generaci oblíbeného modelu i30. I když výrobce neodhaluje vše, o podobě této novinky leccos naznačují.
Všimnout si můžeme například přepracované masky chladiče s novými křivkami, kterou automobilka označuje jako "kaskádovou". Příď také nabídne výrazné světlomety zasahující hlubuko do blatníků. Částečně si můžeme prohlédnout také záď.

„Je to auto pro každého. Při vývoji nové generace jsme se nezaměřovali na jednoho zákazníka, spíše jsme měli představu široké škály různých lidí," popsal vznik vzhledu nové i30 šéfdesigner značky Peter Schreyer.

Hyundai zdůrazňuje, že novou generaci i30 navrhl, vyvinul a testoval v Evropě. O technice zatím mlčí, ale můžeme očekávat nejen čtyřválcové benzinové i naftové motory, ale také nový zážehový litrový tříválec s turbodmychadlem, který už najdeme v cee´du od sesterské automobilky Kia.

Hyundai i30.


Zajímavou novinkou pak bude sportovní provedení s přídomkem "N", jež by mělo nabídnout výkon přes 260 koní. Zřejmě se o něj postará přeplňovaný dvoulitr. To ale dorazí později než standardní pětidveřový hatchback.

Výrobce také zmiňuje širokou paletu moderních bezpečnostních systémů a vyspělou konektivitu.

Světová premiéra proběhne 7. září a o měsíc později představí Hyundai nový model na autosalonu v Paříži.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů