Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Dinosauři, laviny, Měsíc. Je tohle nejlepší inzerát na ojeté auto?

Naše téma
Daniel Fuglevič | 04.05.2017
Zřejmě nejlepší inzerát na ojeté auto vůbec. | foto: youtube.com
Někdo k prodeji svého vozu napíše jednoduchý a stručný inzerát. A někdo zase vytvoří velkolepé video sestříhané z úžasných filmových záběrů, dosadí k ním dramatickou hudbu a do hlavní role obsadí svou Vitaru z roku 1996...
Výsledek je perfektní. Eugene Romanovsky, který své osvědčené Suzuki Vitara prodává, dokázal skrze video popsat celkový stav a všechny důležité prvky malého off-roadu. A hodně poutavě.

Vůz totiž v klipu překonává všechny myslitelné i nemyslitelné nástrahy světa (a také vesmíru) díky mistrovské práci střihu a digitálních efektů.

O 1,6litrovém motoru se tak dozvíte na úpatí útesu vedle vodopádu, a že jde o auto s hrdinským charakterem, se dozvíte při průjezdu kolem dinosaurů z Jurského parku.

Čtěte také: VIDEO: Motorkář předjel policejní hlídku rychlostí 232 km/h. Neujel jí

Padající laviny, jízda pod vodní hladinou a výlet na měsíc. Tato Vitara jednoduše zažila vše... I když se ke konci dozvíte, že to nemusí být až taková pravda. Více snad nemá cenu prozrazovat, tohle musíte vidět na vlastní oči.

Nakonec jen zmíníme, že video má doteď na YouTube přes milion zhlédnutí. Něco nám říká, že Eugene teď zájemce o koupi vozu musí přehazovat vidlemi...

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů