Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Venku futuristický design, uvnitř displeje. Tak vypadá nový Volkswagen Golf

Naše téma
Jan Markovič | 11.10.2019
Skica nového Volkswagenu Golf | foto: Volkswagen
Osmá generace nejprodávanějšího hatchbacku v Evropě se představí už za dva týdny.
Média i fanoušci netrpělivě očekávají příchod osmé generace oblíbeného hatchbacku Volkswagen Golf. Auto, které se vyrábí už od 70. let minulého století, se představí veřejnosti za dva týdny 24. října. A podle prvních oficiálních skic bude mít futuristický design.

Jak bývá u Golfu zvykem, posun mezi generacemi bude opět spíš evolucí než revolucí. Osmý Golf bude znovu stát na platformě MQB, ale prý o něco vylepšené. Bude mít klasický střih snadno zapamatovatelného hatchbacku, ale s futuristickými prvky. Vsadit můžete třeba na parádní LED světlomety i diody pro denní svícení. Skica naznačuje, že by se mohly táhnout přes celou přední masku.

Uvnitř nás čeká neméně futuristický kokpit. To ukazuje další zveřejněná skica, která odhaluje množství obrazovek. Budíky nahradil displej v přístrojové kapličce, uprostřed bude k řidiči nakloněná obrazovka zábavního systému. Dá se očekávat, že bude opět lesklá a ráda si pochytá vaše otisky prstů.

A dál? Dál jsou to už jen spekulace. Možná se na palubě vozu objeví i dotykové plochy místo klasických tlačítek, tak jak to mají třeba u Audi nebo u Porsche. K dostání bude nejdřív hatchback a poté i kombi. Zapomeňte na MPV variantu Golf Sportsvan. Auto na silnice vyjede v roce 2020, ale ještě předtím se odhalí 24. října.

Interiér nového Volkswagenu Golf
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů