Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Zetor, John Deer i Chytrá farma. Na výstavišti v Brně začnou hned tři veletrhy

Naše téma
Michal Hrabal | 05.04.2024
V neděli začíná veletrh Techagro na brněnském výstavišti. Vystavovatelé už tam přivážejí velké stroje. Foto: BVV | foto: Foto: BVV
Traktory, kombajny, sečky a další zemědělské stroje představí v Brně veletrhy Techagro, Silva Regina a Biomasa. Akce začíná v neděli na výstavní ploše v pavilonech F, P a G1 brněnského výstaviště. Nejnovější trendy v precizním zemědělství bude prezentovat projekt Chytrá farma.
Jak uvedl mluvčí veletrhu Jiří Palupa, traktory a další zemědělskou techniku vystaví například Zetor, Agrotechnika Vaněk, Solis, Agrotrans, WTC Písečná či Emmarol. Nebudou chybět ani firmy s technologiemi pro posklizňovou úpravu, stroji pro zpracování půdy nebo se secími stroji.

V neděli začíná veletrh Techagro na brněnském výstavišti:

Hlavním pilířem veletrhu Silva Regina je lesnictví. Na veletrhu se představí známé značky lesnické techniky, například John Deere či Komatsu. Součástí je také myslivost, kterou návštěvníci tradičně najdou v pavilonu Z. Součástí myslivecké části veletrhu je bohatý doprovodný program na pódiu a výstavy trofejí.

Posledním veletrhem, který bude od neděle do čtvrtka na výstavišti, je Biomasa. Představí technologie pro energetické využití lesní a zemědělské biomasy.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů