Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ve Vrchlabí nabízeli Fabii za tři milióny. Je červená, ale úplně obyčejná...

Naše téma
Radek Pecák | 03.08.2018
Inzerát Škoda Fabia | foto: Tipcars
Na serveru Tipcars jsme objevili inzerát na nejdražší fabii v České republice. Nejde však o rallyový speciál po Janu Kopeckém....
Přesně 2 933 300 Kč by měl zaplatit zájemce o novou Škodu Fabii, kterou pobočka dealerství Havex ve Vrchlabí inzerovala ještě v pátek ráno na portálu Tipcars. Je to zdaleka nejdražší exemplář tohoto modelu, který se zde nabízí. S odstupem skoro 2,4 milionu následuje rallyový speciál odvozený od fabie první generace za 550 000 Kč.

Na fotografiích v inzerátu byl zobrazen červený hatchback, který má podle popisu najeto pouze 5 kilometrů. Jedná se totiž o předváděcí vozidlo. Tato fabia má motor 1,0 TSI s výkonem 70 kW a manuální převodovku.

Výbava odpovídá stupni Trumf, zahrnuje tudíž mlhovky, autorádio, elektricky ovládaná přední okna, centrální zamykání, palubní počítač, výškově nastavitelná sedadla vpředu, systém start&stop a rovněž klimatizaci. Tedy nic speciálního...

Samozřejmě jsme se zajímali, jak prodejce k této ceně došel a zavolali jsme proto do oddělení ojetých vozů příslušného dealerství. "No, to bude omyl, kolega se asi přepsal," zněla odpověď. Pokud ji však za tuto cenu, tak přijeďte, rádi vás uvidíme," dodali ještě..
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů