Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Úlet. Grafik vytvořil pick-upy z luxusních a sportovních aut. Vypadají ale dobře

Naše téma
Jan Zajíc | 27.05.2017
další 4 fotky
Pick-up s logem automobilky Rolls-Royce je snad už "proti přírodě". Fantazii se ale meze nekladou. | foto: Ford Transit Direct
S tím, jak roste obliba SUV, zažívají jistou renesanci také pick-upy. Z původně pracovních strojů se totiž částečně stávají i jakési stylové doplňky, díky čemuž se rozšiřuje i počet potenciálních zákazníků. Proto ostatně vozy s korbou do své nabídky zařazuje čím dál víc výrobců.
V poslední době se mezi ně zařadil například Renault nebo Fiat, ale stranou nejsou ani prémiové značky. Svůj pick-up totiž chystá třeba Mercedes-Benz a občas se spekuluje i o BMW. Moderní pick-upy navíc mají styl a bohatou výbavu a nezapomínají ani na komfort. Už to zkrátka nejsou jen užitkové vozy.

Čtěte také: OBRAZEM: Legendární auta východního bloku ožívají. Jak by asi vypadala dnes?

Jistý grafik šel ale ještě dál. Pro stránku Ford Transit Direct totiž vytvořil ilustrace několika pick-upů s logy značek, od kterých byste podobné vozy určitě nečekali: například Rolls-Royce, Bentley, Lotus či Jaguar.

Pokud pomineme neexistující vztah zmíněných značek k pick-upům, vypadají obrázky opravdu uvěřitelně a reálně. Ilustrace najdete v galerii.

Nepřehlédněte: Škoda Vision E jako pick-up asi nemá na výrobu šanci. Jak by se vám líbila?
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů