Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Plno hezkých aut a policejní vrtulníky. V Trutnově se konal tuningový sraz

Naše téma
Jan Braun | 11.03.2024
dalších 7 fotek
Sobotní sraz tuningových aut v Trutnově na parkovišti u obchodního centra Tesco byl pod drobnohledem Policie ČR. | foto: Policie
Tři stovky aut, tři desítky policistů a dva vrtulníky. Tak to v sobotu večer vypadalo na parkovišti u nákupního centra Tesco v Trutnově, kde se konal sraz tuningových vozů. Spolupořadatelem akce byla skupina Prague_Brikule. Ta měla původně dorazit do Plzně. "Plzni a fanouškům z Plzně to vynahradíme hned, jak nám to situace dovolí,“ oznámila skupina v sobotu odpoledne na Instagramu.
Spolu s Prague_Brikule pořádala sobotní akci skupina, která dělá srazy na Trutnovsku a okolí. "Sraz v Trutnově se nám líbil. Bylo tam plno hezkých aut. Nebyly tam jen sportovní vozy,“ řekl Deníku spoluorganizátor srazu a zakladatel skupiny Prague_Brikule, který si ale nepřál uvést jméno.

Sobotní sraz tuningových vozů v Trutnově:  

Policie nenechala nic náhodě a sraz po celou dobu monitorovala. V Trutnově zkontrolovali 220 aut. „Udělili jsme devět pokut za špatný technický stav a jednu pokutu za příliš hlučný motor,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová s tím, že se akce obešla bez výraznějších problémů.

„Sraz probíhal pod dohledem policie. Dokonce tam byl i policejní vrtulník. To nám udělalo radost, že jsme ho měli na srazu. Létal s námi celý večer až do konce srazu,“ uvedl zakladatel skupiny Prague_Brikule. „Z Trutnova jsme se vydali přes Jičín směrem na Mladou Boleslav k obchodnímu centru. Tam proběhla velká a důkladná kontrola od Policie ČR. Potom jsme jeli na Prahu. Tam jsme sraz zakončili,“ dodal.

Po městech prý skupina jezdí, protože to lidé chtějí. "Chodí nám stovky zpráv na naši stránku a lidé prosí, ať navštívíme města, kde bydlí. Ne každý může na naše akce v Praze a okolí, tak jim plníme jejich přání a dojíždíme my za nimi,“ řekl Deníku už dříve zakladatel skupiny.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů