Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

The Grand Tour s Clarksonem a spol. je nejstahovanějším pořadem historie

Naše téma
Dominik Valášek | 12.12.2016
Moderátoři pořadu The Grand Tour | foto: Amazon
Vzhledem k tomu, že The Grand Tour, nová show slavné trojice Clarkson, Hammond a May, běží zatím výhradně na internetovém kanále Amazon Prime, tak ho lidé vlastně stahovat musí. Jenže teď se bavíme o stahování ilegálním.
Společnost Muso, která se zabývá monitorováním ilegálního stahování z internetu, uvedla, že jen první tři díly The Grand Tour zaznamenaly dohromady bezmála 19 milionů ilegálních stažení.

To dělá z nové motoristické show vůbec nejstahovanější pořad v historii. Až doteď přitom vedl seriál Hra o trůny, který má sice stále větší souhrnný počet stáhnutí, ale rozpočtený na výrazně více epizod.

Velkým faktorem v otázce ilegálního stahování je pochopitelně fakt, že služba Amazon Prime zatím neběží zdaleka ve všech zemích a třeba u nás v České republice neexistuje způsob, jak si The Grand Tour pustit legálně. Drobným paradoxem nicméně je, že největší počet stažení mají na svědomí Britové, kteří k pořadu přístup mají.

Ani rekordní ilegální stahovanost ovšem neznamená, že by The Grand Tour nebyl pro Amazon obrovskou trefou do černého. Za poslední dobu se kvůli pořadu zněkolikanásobil počet předplatitelů služby Prime, kterých Amazon v současnosti zaznamenává přibližně 80 milionů.

Premiéra prvního dílu také údajně lámala rekordy ve sledovanosti, nicméně Amazon toto tvrzení bohužel nepodložil oficiálními počty diváků.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů