Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Takto také může vypadat obyčejné BMW 320d. "Mnichovští" nabízí i obaly na pneu

Naše téma
Radek Pecák | 25.11.2018
dalších 14 fotek
Doplňky M Performance pro novou generaci BMW 3 | foto: BMW
BMW již odtajnilo podobu řady variant nové generace řady "3!. Mezi nimi třeba i poměrně ostrou 340 i nebo elektrifikovanou 330e. Nyní však ukazuje, jak si majitel třeba obyčejné dieselové verze může vylepšit její vzhled.
Velká část majitelů BMW nepochybně touží po tom, aby jejich "trojka" vypadala lépe, než ta sousedova. Právě pro tyto případy má mnichovská automomobilka hned od samého počátku životního cyklu nové generace připravenu řadu prvků z programu M Performance.

Aby na voze co nejvíce vynikly, nechal je nafotit na exempláři lakovaném bílou barvou Alpine White. Černé povrchové díly na ní totiž tvoří největší kontrast. Karosérii totiž zdobí boční lišta s nápisem M Performance, černý difuzor obklopující výfukové koncovky, dále zatmavená koncová světla, karbonová zpětná zrcátka nebo spojler na víku zavazadlového prostoru.

Uvnitř pak můžou ruce řidiče svírat nádherný volant se semišovým středem a na podlaze se můžou ocitnou speciální rohože.

Nejdražší a zřejmě také nejlépe účinkující věcí z tohoto seznamu jsou výkonnější brzdy s červenými třmeny. Jedná se o upravený brzdový systém s rozměrem kotoučů 18 palců. Ty jsou současně drážkované a perforované. Třmeny mají oproti těm sériovým schopnost lépe odvádět teplo, což umožní jejich dlouhodobější vyšší zátěž.

Těm, kterým toto všechno ještě nestačí, hodlá BMW nabídnout třeba také speciální obal na sezónní pneumatiky nebo klíčenku z alcantary s vnitřním karbonovým obložením.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů