Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Takový vlak jste ještě neviděli! Ford demonstruje, co všechno nový Ranger umí

Naše téma
Jiří Švamberk | 26.01.2019
dalších 8 fotek
Ford Ranger Wildtrak (2019) | foto: Ford
Slogan této vtipné reklamy zní: „Tahej vše, co se ti ksakru zamane!“
Ford před nedávnem oznámil, že plánuje v Evropě uvést sportovnější pick-up Ranger ve verzi Raptor. Raptor doplní faceliftovaný Ranger a s ohledem na uvedení modernizovaného modelu na trh připravilo marketingové oddělení Modrého oválu vtipnou reklamu zdůrazňující jeho schopnosti táhnout.

Slogan této vtipné reklamy zní „Tahej vše, co se ti ksakru zamane!“, a to i v případě, že chcete táhnout 20 karavanů v řadě. Celková hmotnost soupravy činí 20 tun a měří přes 100 metrů. Natáčení probíhalo pochopitelně na uzavřené komunikaci nedaleko testovacího areálu v Millbrooku.

Ford Ranger Wildtrak (2019)


Paul Swift, testovací jezdec a kaskadér, který sedí za volantem tažného Rangeru, o natáčení řekl, že to byl nejpomalejší, ale zároveň nejtěžší kaskadérský kousek, který kdy za volantem automobilu absolvoval. Udržet celou kolonu v klidu a v rovině, zatímco ho předjížděl nervózní řidič, prý bylo nesmírně náročné.

Auto, které se v reklamě objevuje, je vrcholný, dvakrát přeplňovaný 2litrový model (Ford už 5válec nenabízí) s výkonem 157 kW a točivým momentem 500 Nm. Modernizovaný Ford Ranger se v prodejnách evropského Frodu objeví ve druhé polovině letošního roku.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů