Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tahle fotka vznikla na "tajném" srazu superaut. Ukazuje stroje za 1,6 miliardy

Naše téma
Jan Zajíc | 23.04.2017
dalších 5 fotek
Secret Supercar Meet. | foto: Supercar Driver
Před několika dny se na jednom letišti poblíž britské vesničky Bruntingthorpe odehrála hodně zajímavá akce. Setkali se tam totiž majitelé supersportů. A bylo opravdu na co koukat.
Co auto, to skvost. Na sraz, který jako Secret Supercar Meet (tajný sraz superaut) pořádá klub Supercar Driver, dorazilo například první britské Bugatti Chiron. Součástí srazu bylo také "rodinné focení", díky němuž vznikla spektakulární hromadná fotka, na níž napočítáme 210 superaut v ceně 1,6 miliardy korun. Už jen proto jde o zcela mimořádný pohled.

Čtěte také: OBRAZEM: Tyhle české sporťáky uměly i přes 300 km/h. A měly motory z tatrovek

Posuďte sami. V první řadě se poskládaly "plakátové" skvosty jako Ferrari F40, F50, Enzo, Porsche Carrera GT, Porsche 918 Spyder, McLaren P1 a Jaguary XJ220 a XJR15. Čestné místo zcela vpředu ale patří zmíněnému prvnímu britskému Bugatti Chiron, které obklopují dva Veyrony.

Ve druhé řadě pak najdeme například Ferrari F12 TDF, 599 GTO, 458 Speciale, 16M, 430 Scuderia, 360 Challenge Stradale nebo Noble M600, Aston Martin GT8 či Vantage V600 Le Mans. A pak taky Lamborghini Aventador SV, Porsche 911R, McLareny MSO HS a 675LT Spider Carbon Series nebo třeba dva exempláře modelu SLR od automobilky Mercedes-Benz. Nechyběl ani monopost Formule 1 z roku 2011, konkrétně Sauber Ferrari, v němž jezdil Sergio Perez.

Ve třetí řadě pak byla výhradně Ferrari a za nimi další 9 řad nejrůznějšícj supersportů. Pověstnou třešničkou na dortu je proudový letoun Hawker Siddeley Nimrod.

Řekněte sami, už jste někdy viděli lepší fotku?

Nepřehlédněte: FOTO: Skvost za 8 milionů. V Praze se ukázalo nejrychlejší Ferrari všech dob
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů