Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki začíná prodávat novou Vitaru. Může být i s pohonem pouze předních kol

Naše téma
Redakce | 15.04.2015
dalších 25 fotek
Suzuki Vitara. | foto: Suzuki
České zastoupení automobilky Suzuki začalo prodávat novou generaci modelu Vitara. Zájemci budou moci vybírat mezi dvěma motory a variantami s pohonem přední nápravy i systémem 4x4.
Pohon všech kol je přitom dostupný pro obě jednotky, které také nabízejí shodný výkon. Jak zážehová šestnáctistovka, tak naftová jedna-šestka poskytují 120 koní (88 kW).

Benzin spalující motor spolupracuje standardně s pětistupňovou manuální převodovkou, od léta však bude k dispozici také s šestistupňovým automatem. 

Suzuki Vitara.



Turbodiesel je kombinován výhradně s šestistupňovým manuálem.

Nová Vitara bude nabízena ve čtyřech výbavových stupních. Základní linie Comfort nabízí například asistent rozjezdu do kopce, elektrické ovládání předních oken, dálkový centrál, manuální klimatizaci, rádio s MP3 a CD přehrávačem, palubní počítač či výškově a podélně nastavitelný tříramenný volant s ovládáním audia a hands-free.

Výbava Premium přidává třeba LED diody pro denní svícení, mlhovky, elektrické ovládání zadních oken, automatickou klimatizaci, Suzuki Smartphone audio s funkcí MirrorLink, zadní parkovací kameru, vyhřívání předních sedadel, volant obšitý kůží, tempomat nebo sedmnáctipalcová kola z lehké slitiny.

Suzuki Vitara.



Stupeň Elegance "přihazuje" navíc například parkovací senzory vpředu a vzadu, bezklíčové startování tlačítkem, parkovací kameru, sedadla v kombinaci kůže a semiš či dešťový a světelný senzor. Vrcholné provedení Elegance Panorama přidává především panoramatickou střechu.

Zajímavostí je možnost výběru dvou stylových paketů. Urban za 15 848 korun nabízí rámeček mlhovek, ozdobnou lištu dveří a střešní spoiler. Za dalších 2867 korun lze přikoupit mřížku chladiče a boční mřížky blatníku v bílé nebo černé barvě.

Suzuki Vitara.


Paket Outdoor stojí 17 813 korun a přináší opět rámeček mlhovek, dále překrytí předního a zadního nárazníku, ozdobnou lištu dveří
a kryt nakládací hrany.

Za metalízu se připlácí 13 tisíc korun, za dvoutónový metalický lak potom 21 000 Kč.

Suzuki Vitara - ceník.


Kompletní ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů