Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki uvádí novou edici modelu Swift. S bohatší výbavou dorazí v dubnu

Naše téma
Redakce | 30.03.2016
Speciální edice Suzuki Swift. | foto: Suzuki
Suzuki i v letošním roce nabídne českým zákazníkům model Swift ve speciální edici. Ta je založená na pětidveřové variantě a přidává lehce sportovnější vzhled a bohatší výbavu.
Bezejmenná speciální edice vychází z nejžádanější pětidveřové specifikace 1,2 GL/AC a na první pohled ji poznáte podle 16palcových kol v černé barvě a střešního spoileru na zádi vozu.

Nápadná je také oranžová metalíza, ta však není povinná. K dispozici je totiž i červený lak a dalších pět metalických odstínů.

Interiér pak nabídne kůží potažený volant ze Swiftu Sport - stejně jako manžetu řadicí páky a sedadla jej ozvláštňuje kontrastní prošití stříbrným stehem.

Speciální edice Suzuki Swift.


Už výchozí provedení GL/AC zahrnuje například sedm airbagů, klimatizaci, elektricky ovládaná okna a zrcátka, dálkové centrální zamykání, tempomat, mlhovky, LED diody pro denní svícení, audiosystém s přehrávačem CD/MP3/USB nebo parkovací senzory.

Speciální edice pak přidává ještě bluetooth a vyhřívaná přední sedadla. Novinka stojí 265 700 Kč, za metalický lak se připlácí 11 000 Kč. Vůz bude k dispozici už od dubna.

Aktuální generace Suzuki Swift se vyrábí od roku 2010, proto se tedy blíží čas představení nástupce - dojít by k němu mohlo ještě letos.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů