Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki S-Cross má po modernizaci. Dostalo novou tvář a tříválec

Naše téma
Redakce | 20.07.2016
dalších 10 fotek
Suzuki S-Cross. | foto: Suzuki
Crossover Suzuki S-Cross se prodává už od roku 2013, nastal tedy čas na jeho modernizaci. Ta přináší nejen výraznou změnu vzhledu, ale i novou techniku.
Obměna designu je patrná na první pohled, přepracována totiž byla celá přední část, které dominuje nápadná maska chladiče s vertikálním žebrováním a bohatým chromováním. Doplňují ji nové světlomety se zabudovanými LED diodami i nárazník. Nová světla najdeme ale také vzadu.

Zájemci dále mohou sáhnout po nových 17palcových litých kolech ve stříbrném nebo dvoubarevném designu.

Suzuki S-Cross.



Interiér už tolik novinek nenabídne. Jeho koncepce zůstala stejná, Suzuki však přepracovalo multimediální systém, který se ovládá prostřednictvím sedmipalcové dotykové obrazovky. Výbava může dále zahrnovat například konektivitu s mobilním telefonem, navigaci, zadní kameru, vyhřívaná přední sedadla nebo adaptivní tempomat.

Velkou proměnou prošla nabídka pohonných jednotek - nově jsou všechny přeplňované. Zůstává turbodiesel o objemu 1,6 litru o výkonu 120 koní (88 kW), který doplňují dvě zážehové jednotky.

Litrový tříválec dává 112 koní (82 kW) a 170 Nm, výkonnější 1,4litrový čtyřválec pak produkuje 140 koňských sil (103 kW) a 220 Nm.

Suzuki S-Cross.


V závislosti na vybraném agregátu Suzuki nabízí pětistupňovou nebo šestistupňovou manuální převodovku, šestistupňový automat nebo šestistupňovou samočinnou dvouspojkovou převodovku.

Zájemci samozřejmě mohou zvolit i verze s pohonem všech kol.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů