Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki nabízí první pohled na nové Baleno. Malý hatchback dorazí příští léto

Naše téma
Redakce | 09.08.2015
Suzuki Baleno. | foto: Suzuki
Letošní autosalon ve Frankfurtu nad Mohanem nabídne spoustu novinek. Jednou z nich bude i kompaktní hatchback od Suzuki, který dostal z minulosti známé jméno Baleno.
Novinka představuje sériovou podobu konceptu iK-2 (na obrázku níže), který japonská automobilka ukázala na letošním březnovém autosalonu v Ženevě. A na designu je to jasně patrné - tedy alespoň se to zdá z první fotografie a krátkého videa.

Suzuki iK-2.


Suzuki zatím nenabídlo mnoho informací, slibuje jen prostorný interiér a pochlubilo se také použitím nového přeplňovaného litrového tříválce Boosterjet. Údajně má zaujmout nízkou spotřebou paliva a současně atraktivní dynamikou - obě jmenované vlastnosti má podpořit také lehká karoserie.

Představu o rozměrech nového Balena nabídne už zmiňovaný koncept iK-2, který na délku měřil 4023 milimetrů, na šířku 1920 mm a vysoký byl 1450 mm. Produkční verze se jistě nebude moc lišit.

Ale o tom se přesvědčíme až později. Premiéra se uskuteční 15. září na autosalonu ve Frankfurtu, do prodeje se novinka dostane začátkem léta příštího roku.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů