Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Supersportovní NSX Concept od Hondy

Naše téma
Redakce | 21.01.2013
dalších 5 fotek
NSX Concept | foto: Honda
Detroit /FOTOGALERIE/- Americká pobočka společnosti Honda na stánku značky Acura představila na detroitském autosalonu nový prototyp NSX Concept.
Design nové generace supersportovního vozu zůstává věrný původnímu stylistickému konceptu, zachovává si své nízké a široké rozměry s dynamickými proporcemi, které jsou zvýrazněny čistými, moderními a jednoduchými povrchy.

Nový NSX Concept nabízí rovněž náhled na možný směr designu interiéru nové generace Hondy NSX.

Mezi hlavní přednosti interiéru patří výhled řidiče, jeho pozice za volantem a intuitivní rozhraní „Simple Sports Interface", které minimalizuje množství prvků v interiéru a umožňuje řidiči plně se soustředit na jízdu.

Aby bylo možné vytvořit nový druh sportovního vozu, který by v sobě spojoval schopnosti supersportu s příznivými ekologickými parametry, bude nový model NSX poháněn uprostřed umístěným motorem V6 s přímým vstřikováním paliva, jenž bude spojen s hybridním systémem Honda Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive).

Novou Hondu NSX vyvíjí tým vedený designéry a inženýry ze společnosti Honda R&D Americas, Inc. sídlící v kalifornském Los Angeles a ve městě Raymond v Ohiu. Nová Honda NSX se také bude vyrábět v novém výrobním závodě v centrálním Ohiu.

Nový NSX Concept by měl být letos v březnu vystaven také na stánku značky Honda na autosalonu v Ženevě.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů