Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Subaru přiveze do Ženevy také další koncept Viziv. Bude mít přes 300 koní?

Naše téma
Radek Pecák | 19.02.2019
Subaru Viziv Adrenaline | foto: Subaru
Kromě vozů s hybridními pohony a modernizovaného kombi Levorg přiveze japonská automobilka na tradiční jarní autosalon také koncept výkonného vozu.
Siluetu vozu s karosérií typu crossover zveřejnilo jako upoutávku na svoji expozici na ženevském autosalonu tiskové oddělení značky Subaru. Žádné bližší informace nezveřejnilo, ty hodlá veřejnosti sdělit až během tiskové konference 5. března.

Přesto něco napovídá název studie - Viziv Adrenaline. Připomínáme, že slovo Viziv je odvozeno od pojmu Vize pro inovace a výraz adrenaline asi není nutno překládat.

Právě ono přitom slibuje, že by se mohlo jednat o koncept vozu s nevšedními výkonovými parametry. Nasvědčují tomu také výřezy v horní části kapoty. To by mělo znamenat, že se pod ní ukrývá klasický spalovací motor. Určitě nebude jiné konstrukce než typu boxer. Je ale samozřejmě možné, že bude menším či větším způsobem elektrifikovaný.

Vyklenuté blatníky zajišťují široce rozkročený postoj, což je opět příslib kvalitních jízdních vlastností. Celkově vůz působí, že je téměř připravený pro sériovou výrobu, i když je to těžké z jediného snímku těžké posuzovat.

Další informace se samozřejmě budeme osobně snažit získat na ženevském výstavišti za dva týdny.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů