Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Subaru Levorg: Japonské kombi se ukáže na Nový rok

Naše téma
Redakce | 30.12.2013
Subaru Levorg. | foto: Subaru
Tokio/Praha /FOTOGALERIE/ - Subaru si pro odhalení produkční verze svého nového kombi vybralo zajímavé datum. Model Levorg, jehož prototyp japonská automobilka představila v listopadu na tokijském autosalonu, se totiž ukáže 1. ledna. 
Dá se předpokládat, že sériové provedení se od konceptu nebude příliš lišit. Studie byla 4690 mm dlouhá, 1780 mm široká, 1485 mm vysoká a rozvor měla 2650 mm. Rozměry tak vyplňuje prostor mezi modely Impreza a Legacy.

Subaru Levorg.


Výrobce zatím příliš informací neprozradil, podle starších zpráv však víme, že se pod kapotou objeví dvojice přeplňovaných zážehových boxerů - slabší šestnáctistovka nabídne výkon 170 koní a točivý moment až 250 N.m, silnější dvoulitr se pak chlubí 300 koňskými silami a 400 N.m. Oba motory jsou spřaženy s bezestupňovým ústrojím Lineartronic (převodovka typu CVT), manuální převodovka chybí. Poháněna jsou, jak je u Subaru obvyklé, všechna kola. 

Subaru Levorg.



Na japonském trhu začne automobilka už 4. ledna přijímat objednávky, základní provedení stojí zhruba 505 tisíc korun. O dostupnosti modelu Levorg v Evropě zatím nic nevíme, což platí i o příbuzném sedanu WRX.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů