Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Subaru láká na model BRZ ve vrcholné verzi STI

Naše téma
Redakce | 07.08.2013
Subaru láká na model BRZ STI. | foto: Subaru
Praha - Japonská automobilka zveřejnila první fotku modelu BRZ v připravované verzi STI. Na obrázku je sice vidět jen část upravené přední masky vozu, důležitý je ale signál, který zveřejněním snímku Subaru vyslalo: Vrcholné provedení oblíbeného sporťáku BRZ bude.
O verzi STI (zkratka Subaru Tecnica International) se spekuluje prakticky už od představení modelu BRZ, sourozence Toyoty GT86. Právě až první fotka dokazuje, že s ní Subaru opravdu počítá.

Subaru BRZ



Automobilka však bohužel neprozradila další informace. Nevíme tak, jaké úpravy auto podstoupí, ani jaké změny se udějí pod kapotou. Standardní BRZ pohání plochý čtyřválec o objemu 2 litry a výkonu 200 koní, u verze STI se mluví o použití turbodmychadla, nebo rovnou o novém, silnějším motoru. Výkon se odhaduje na 250 až 300 koní. 

Subaru zatím mlčí i o oficiálním představení, ale první fotky výrobce doplnil heslem "už brzy", proto se předpokládá, že by se premiéra mohla odehrát na listopadových autosalonech - buď v Tokiu, nebo v Los Angeles. Nebo se dočkáme už v září ve Frankfurtu?
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů