Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Slevy na auta pokračují: výhodné je teď třeba kombi od Opelu nebo řada SUV Hondy

Naše téma
Radek Pecák | 05.04.2024
další 4 fotky
Kombi Opel Astra je teď k dostání za zajímavou cenu | foto: Se svolením Opel
Automobilky pokračují ve slevových akcích, přestože nastává období, ve kterém se nových aut prodává nejvíce. Značky koncernu Volkswagen nabízejí své modely se zvýhodněnými pakety výbav, ale některé jako třeba Honda zlevňují vozy trvale. Opel pro změnu přináší časově omezenou nabídku zatím pro modely Astra, Mokka a Crossland. 
Japonská automobilka Honda zveřejnila nový ceník svých modelů. Potěšitelné je zejména trvalé snížení cen u menších rodinných SUV s označením HR-V a ZR-V. V prvním případě zájemce o takový vůz vždy ušetří čtyřicet tisíc korun a u druhého jmenovaného dokonce padesát tisíc korun.

Startovací úroveń pro HR-V je tedy 729 900 korun a v případě ZR-V přesně 899 900 korun. Rovných pětadvacet tisíc ušetří od nynějška ten, který zvolí CR-V v plug-in hybridní verzi.

Snímky aktuálně zlevněných modelů aut přínášíme ve fotogalerii:

Navíc tuzemské zastoupení podle mluvčího Petra Hubáčka připravilo také zvýhodnění pro jednotlivé výbavové stupně. Konkrétně u velkého modelu CR-V e:HEV lze oproti dřívějšku ušetřit při volbě verze Elegance AWD 60 tisíc korun.

Jedno z celosvětově nejoblíbenějších SUV tak lze teď u českých dealerů Hondy pořídit od úrovně 1 119 900 korun. A městský model Jazz e:HEV zlevnil o dvacet tisíc korun, což znamená novou vstupní cenovku 599 900 korun.

Prostorné rodinné auto už za 550 tisíc
Poměrně masivní slevovou akci má nyní tuzemské zastoupení německé značky Opel. V rámci akce Hit se například kombi Astra cenově srovnalo s hatchbackem. Teď lze skutečně prostorný rodinný vůz získat již za 549 990 korun. Toto auto pohání tříválcová přeplňovaná zážehová dvanáctistovka s výkonem 110 koní. Pojí se s šestistupňovou manuální převodovkou.

Ve výbavě už je přitom zahrnuta například automatická klimatizace, startovací tlačítko, přední mlhovky, kola z lehké slitiny, digitální přístrojový štít, centrální displej, rádio s šesti reproduktory a rovněž dvojitá podlaha zavazadlového prostoru a dokonce také opěradlo zadních sedadel rozdělené v poměru 40:20:40.

Mokka i se zadní parkovací kamerou
Menší, ale velmi pohledné SUV Mokka zlevnilo v rámci této akce Hit dokonce v rozmezí 150-170 000 korun. Vyšší částka se týká nejvyšších výbavových stupňů GS a Ultimate.

Mokku v základní verzi s motorizací 1,2 (100 koní) teď lze s manuální převodovkou pořídit od 459 900 korun. Za automatickou a motor s vyšším výkonem 130 koní se připlácí rozumných 70 000 korun. I tato základní verze má solidní výbavu. Naříklad lze zmínit klimatizaci, multimediální systém se sedmipalcovou obrazovkou, kožený volant, zadní parkovací kameru a dokonce dvoubarevné disky kol ze slitiny lehkých kovů a s velikostí 17 palců.

Opel Mokka, zdroj: Se svolení Opel


Levný Crossland s prakticky kompletní výbavou
A třetím zlevněným modelem od Opelu je další SUV Crossland. V tomto případě se jedná o končící model, jehož příští generace dostane označení Frontera. U něho se teď akční nabídka označuje Hit Plus. Za cenu 459 990 korun pak zákazník získá skutečně nadstandardně vybavený vůz. Třeba i s navigací, automatickou dvouzónovou klimatizací či sedadlo řidiče s certifikací o zdravotní nezávadnosti od asociace německých ortopedů. Pohonnou jednotkou je opět tříválec 1,2 ve výkonové verzi 110 koní. Převodovka pak je šestistupňová manuální.

Podle mluvčího Opelu Martina Hejrala budou tyto slevové akce probíhat minimálně během měsíce dubna. A přestože jde u Crosslandu již o končící model, stále si ho lze v požadované specifikaci objednat takzvaně do výroby. Ceníky Opelu bude dobré sledovat i v dalších měsících. Podle mých informací vedení tuzemského zastoupení uvažuje o možnosti zlevnit i další typy osobních automobilů. Třeba Corsu a Grandland.
Hodnocení článku
5.0 z 5 (100%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů