Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Skútry z bazaru: podívejte se na jejich nabídku v cenách pod 100 tisíc korun

Naše téma
Martin Pleva | 28.05.2024
dalších 16 fotek
Honda SH 300i. | foto: se svolením Harness
Skútry se v našich ulicích a na cestách objevují čím dál více. Na kratší pojížďky jsou ideální a jejich oblibu zvýšilo i to, že motocykl s automatickou převodovkou do 125 kubických centimetrů mohou řídit i majitelé řidičáku na auto skupiny B. Za příznivou cenu ale mezi ojetými skútry najdete i ty se silnějším motorem. Jaká je současná nabídka skútrů u tuzemských prodejců jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.
„Každý z nás čas od času prožil ve městě situaci, kdy není možno najít parkovací místo pro svůj vůz. Dost lidí se tedy začalo poohlížet po alternativě, jak vyzrát na městskou džungli. A jako nejlepší volba se jeví pořídit si skútr,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

Člověk se podle něj ani nemusí obávat, že by musel za tento typ motorky vydat zbytečně velké peníze.

„Na našem webu TipCars.com se dá aktuálně vybírat z více než 150 skútrů v ceně do 100 000 Kč, což je velmi přívětivá cenová hladina s dostatečnou nabídkou,“ dodává Knieža.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali čtyři skútry v ceně pod 100 tisíc korun. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii. A navíc si v anketě pod článkem můžete zahlasovat, který ze čtyř nabízených skútrů má vaše největší sympatie?
Yamaha NMAX 125i
Yamaha NMAX 125i., zdroj: se svolením EuroCycles


Náš první tip je na skútr Yamaha NMAX 125i, který se prodává za 69 990 Kč. Vyroben byl v roce 2020 a najeto má 12 tisíc kilometrů.

Skútr má benzinový motor o objemu 125 ccm s výkone 9 kW (12 PS). Byl zakoupen v Česku a ve výbavě najdete i vyšší originální větrný štít a servisní knížku.

Honda SH 300i
Honda SH 300i., zdroj: se svolením Harness


Náš druhý tip je na skútr Honda SH 300i, který se prodává za 71 900 Kč. Vyroben byl v roce 2019 a najeto má 49 500 kilometrů.

Skútr má benzinový motor o objemu 300 ccm, byl zakoupen v Česku a je k němu kompletní servisní historie.

Malaguti RS 500
Malaguti RS 500., zdroj: se svolením AutoReVL


Náš třetí tip je na skútr Malaguti RS 500, který se prodává za 48 900 Kč. Vyroben byl v roce 2011 a najeto má 46 tisíc kilometrů.

Skútr má benzinový motor o objemu 493 ccm s výkonem 30 kW (41 PS). Ve výbavě najdete například imobilizér, palubní počítač či automatickou převodovku.

Piaggio X8 250
Piaggio X8 250., zdroj: se svolením Omega Car


Náš čtvrtý tip je na skútr Piaggio X8 250, který se prodává za 44 000 Kč. Vyroben byl v roce 2006 a najeto má 21 tisíc kilometrů.

Skútr má benzinový motor o objemu 249 ccm s výkonem 15 kW (20 PS). Ve výbavě najdete například startování tlačítkem či otáčkoměr, koupen byl ve Švýcarsku.

Kompletní nabídku skútrů najdete ZDE.
Na co si dát pozor při koupi ojetého auta? A jak ojeté auto rychle prodat?
• Na tyto a další zajímavé otázky odpovídal šéf inzertního auto-moto webu TipCars Marek Knieža. 
• Podívejte se ve videocastu Deník s nadhledem na jeho rady a doporučení.
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
1.0 z 5 (20%)
Hodnoceno: 2x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů