Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škodovka má nového "skauta". Do pohorek už obula i Fabii Combi

Naše téma
Redakce | 11.10.2015
Škoda Fabia Combi ScoutLine. | foto: Škoda Auto
Automobilka Škoda rozšiřuje nabídku verzí Fabie o variantu Combi ScoutLine. Novinka se drží osvědčeného receptu: změnil se jen vzhled, nikoli technika vozu.
Lze tedy počítat s plastovými nástavci předních a zadních nárazníků, přičemž nové prvky jsou lakované matně černou barvou, integrované středové díly pak stříbrnou. Prahy a podběhy jsou rovněž chráněny černými plastovými kryty. Nechybí mlhovky a stříbrně lakovaný střešní nosič.

Škoda Fabia Combi ScoutLine.


Fabia Combi ScoutLine bude k dispozici se šestnáctipalcovými koly z lehkých slitin, půjde ji však vybavit i sedmnáctkami. V nabídce je kompletní barevná paleta jako u klasické Fabie.

Vybírat lze ze tří benzinových motorů s výkony 55 kW/75 koní, 66 kW/90 k a 81 kW/110 k a tří naftových agregátů o výkonech 55 kW/75 k, 66 kW/90 k a 77 kW/105 k. Pohon všech kol samozřejmě chybí, ScoutLine je skutečně spíše stylový paket.

Cena zatím nebyla oznámena.

Škoda Fabia Combi ScoutLine.


Fabia Combi ScoutLine by mohla ještě zesílit už tak slušný zájem o tento model. Za prvních devět měsíců letošního roku vzrostly prodeje Fabie v Evropě ve srovnání se stejným obdobím minulého roku o více než 20 procent na 124 400 kusů.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů