Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda začne Fabii Combi prodávat 23. ledna. Už má 1500 objednávek

Naše téma
Redakce, ČTK | 12.01.2015
dalších 7 fotek
Škoda Fabia Combi. | foto: Škoda Auto
Mladá Boleslav - Třetí generace Škody Fabia v provedení Combi se v České republice a Německu začne prodávat 23. ledna, další evropské trhy budou následovat během příštích týdnů. Výrobce prý už eviduje více než 1500 objednávek.
Nová Fabia Combi je o 10 mm delší, 90 mm širší a 31 mm nižší než její předchůdkyně. Chloubou auta má být mimo jiné zavazadlový prostor, který nabízí objem 530 litrů, což je proti předchozímu modelu o 25 litrů více. Po sklopení zadních sedadel se přepravní kapacita modelu Fabia Combi zvětší na 1395 litrů.

Nabídka motorů zahrnuje tři benzinové motory a tři vznětové agregáty, jejichž výkonové spektrum 75 do 110 koní. Spojeny mohou být buď s manuální převodovkou, nebo automatickým dvouspojkovým ústrojím DSG.

Škoda Fabia Combi.



Představení třetí generace kompaktního mladoboleslavského kombi najdete zde.

Nejlevnější provedení s litrovým tříválcem o výkonu 75 koní bude stát 262 900 Kč. Proti srovnatelné verzi hatchbacku je kombík vždy dražší o 10 tisíc. Na český trh novinka dorazí v lednu příštího roku.

Vstupní výbava Active přitom nabízí například šest airbagů, elektronicky řízenou uzávěrku diferenciálu XDS+, centrální zamykání či multikolizní brzdu.

Bližší informace k cenám naleznete tady.

Škoda Fabia Combi.


Po ohlasech zákazníků na chybějící zabudovanou navigaci u hatchbacku bude mít Combi navigační systém Amundsen v rámci volitelné výbavy. Palubní systém také umožňuje ovládání aplikaci z mobilního telefonu na displeji vozu, nebo stahování provozních údajů z auta do chytrého telefonu.

Škoda vyrábí Fabii Combi od roku 2000. Za tu dobu dodala zákazníkům více než 1,1 milionu aut. Fabia je druhým nejúspěšnějším modelem Škody za Octavií.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů