Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda vsadila v Číně na styl. Kamiq GT má příď plnou chromu

Naše téma
Jan Markovič | 04.11.2019
dalších 22 fotek
Škoda Kamiq GT je delší a má dynamičtější tvar. | foto: Škoda Auto
Auto je o něco delší než standardní verze Kamiqu. Svažující se střecha má vyvolávat dojem kupé.
Škoda odhalila další podobu svého malého SUV Kamiq. Model s označením GT je určen pro čínský trh. I proto navazuje na design čínského Kamiqu, který má na rozdíl od toho evropského méně vybočující příď. Zatímco u evropského modelu jsou od sebe LED a světlomety odděleny, čínská verze má poměrně běžné „škodovácké“ uspořádání.

Jestli ale čínským řidičům na něčem záleží, pak je to bezesporu reprezentace. U Škody to dobře ví a tak nasadili autu masivní chromovou masku doplněnou o ostré chromové ozdoby ve tvaru bumerangu na bocích předního nárazníku. Chromem se leskne i zadní sloupek karoserie, což ještě zvýrazní dvoubarevné provedení vozu.

Kamiq GT měří na délku 4409 mm, to znamená nárůst o 19 mm oproti čínskému standardnímu modelu. Stejný základ ovšem prozradí totožný rozvor. Ten má hodnotu 2610 mm, což je o 41 mm než česká verze tohoto modelu.

Vzhled auta navrhlo české studio značky spolu s čínským. Auto je zaměřeno hlavně na mladší generaci, kterou chce upoutat i na stylový kokpit doplněný o sportovní sedačky. Podívejte se do přiložené fotogalerie, kde najdete čínskou Škodu Kamiq ze všech úhlů i pohledů do kabiny.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů