Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda ukazuje Kodiaq RS po kouskách. Má přiznané koncovky výfuků

Naše téma
Radek Pecák | 18.09.2018
Detaily Škoda Kodiaq RS | foto: Škoda-Auto
Hodně černých doplňků se objeví na karosérii pro pařížský autosalon chystaného Kodiaqu RS
Druhým škodováckým automobilem, které dostane na masku chladiče označení RS, se stane největší SUV Kodiaq. Tuto informaci již sice víme delší dobu, ale nyní se postupně odhalují specifikace vozu i designové odlišnosti.

Nejprve Škoda zveřejnila, že auto dostane LED světlomety, digitální přístrojový štít a novou hudební aparaturu Dynamic Sound Boost. Také přiznala, že pod kapotou bude pracovat dvoulitrový turbodiesel, i když s nejvyšším výkonem ze všech jejích dieselů (240 koní). A rovněž jsme se dozvěděli, že zájemci si budou moci automobil objednat ve speciálním odstínu modré barvy Race, kterou už známe z octavie RS.

Nyní přišla další várka "pozoruhodných" zvěstí. V tiskové zprávě se například dozvídáme, že "nejvýkonnější SUV značky Škoda upozorňuje na své dynamické ambice sadou černých doplňků. V lesklé černé barvě je jak maska chladiče, tak i kryty vnějších zpětných zrcátek, lišty kolem bočních oken a podélné střešní nosiče.

Od ostatních kodiaqů se verze RS bude viditelněji lišit na zádi. Prvním rozlišovacím znamením se stane červená odrazka táhnoucí se přes celou šířku nárazníku a druhým pak dvě viditelné koncovky výfuku pod tímto plastovým dílem.

Kodiaq RS bude historicky prvním vozem, který ve standarní výbavě dostane dvacetipalcová kola. Uvnitř pak budou namontovány sedmnáctipalcové brzdové kotouče a červeně lakované brzdové třmeny.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů