Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda ukázala Superb SportLine. Má snížený podvozek a černé doplňky

Naše téma
Redakce | 06.09.2015
Škoda Superb SportLine. | foto: Škoda Auto
Česká automobilka Škoda Auto už dříve odmítla spekulace, že by mohla vyrábět ostřejší Superb RS. Zákazníkům, kteří chtějí sportovněji vypadající Superb, však nabídne alespoň verzi SportLine. 
Ta přináší zejména lehce upravený vzhled a bohatší výbavu. Superb SportLine dostal o 15 milimetrů snížený podvozek, černá osmnáctipalcová (či devatenáctipalcová) kola a černá barva pak nahradila i chromování u některých dílů karoserie, například u masky chladiče a rámů oken. Černé jsou i kryty zrcátek. 

SportLine má také zatmavená okna.

Škoda Superb SportLine.


V interiéru nabízí nové provedení mimo jiné kůží potažený tříramenný sportovní volant a hlavici řadicí páky, sportovní sedačky s odlišními potahy, hliníkové pedály a dekorační prvky se vzhledem karbonových vláken.

Varianta SportLine bude k dispozici pro liftback i kombík a se všemi nabízenými motory s výjimkou základního zážehového a vznětového motoru.

Sportovněji vyhlížející Superb se představí na autosalonu ve Frankfurtu, kam Škoda přiveze také nový Superb Combi, úsporný Superb GreenLine, dále Rapid Spaceback ScoutLine, Rapid v provedení Monte Carlo, Octavii RS 230 a také koncepční Fabii R5 Combi.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů