Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda Superb Combi už má ceník. Za praktičtější karoserii se připlácí 30 tisíc

Naše téma
Redakce | 23.06.2015
další 3 fotky
Škoda Superb Combi. | foto: Škoda Auto
Nová Škoda Superb Combi už má kompletní český ceník. Praktičtější kombík je proti limuzíně vždy o 30 tisíc korun dražší, výbava je přitom stejná. První vozy se v showroomech mladoboleslavské automobilky objeví 19. září.
Základní cena tedy činí 629 900 Kč a váže se k benzinové přeplňované čtrnáctistovce s výkonem 150 koní (110 kW). Vstupní výbava Active stejně jako v případě liftbacku nabízí například šestnáctipalcová kola z lehké slitiny, elektronický stabilizační systém ESC s multikolizní brzdou, sedm airbagů, zadní parkovací senzory, elektronickou uzávěrku diferenciálu XDS+, vyjímatelnou LED svítilnu v zavazadlovém prostoru, autorádio Swing s pětipalcovým barevným displejem, osmi reproduktory, slotem na SD kartu a možností připojit USB nosič, palubní počítač Maxi DOT či dvouzónovou klimatizaci s elektronickou regulací.

Informace o zahájení výroby nové Škody Superb Combi najdete zde.

Výbavový stupeň Ambition (od 695 900 Kč) přidává například audiosystém Bolero druhé generace nebo bi-xenonové adaptivní světlomety s LED denním svícením. Součástí jsou také sedmnáctipalcová kola z lehké slitiny, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí, elektrická bederní opěrka, elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka s pamětí nebo multifunkční volant s ovládáním rádia a telefonu.

Škoda Superb Combi.


Provedení Style (od 745 900 Kč) zahrnuje osmnáctipalcová litá kola, interiér se specifickým dekorem, zadní svítilny se světelnými diodami, parkovací senzory vpředu i vzadu, vyhřívání předních a zadních sedadel, audiostytém Canton s deseti reproduktory a subwooferem, síťový program v zavazadelníku či elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru.

Článek o představení Superbu Combi si můžete přečíst zde.

Nejvyšší dostupná výbava Laurin & Klement (od 860 900 Kč) nabídne luxusnější vzhled, adaptivní tempomat, parkovací asistent se zadní parkovací kamerou, adaptivní podvozek, elektrické ovládání sedadla spolujezdce ze zadních sedadel, sluneční clony zadních bočních oken, vyhřívané čelní sklo nebo vkládané tkané koberce Lounge Step s integrovanou opěrkou pro chodidla cestujících na zadních sedadlech. Za zmínku stojí také takzvaný virtuální pedál, který zajišťuje otevírání zavazadlového prostoru pohybem nohy pod zadním nárazníkem.

Škoda Superb Combi.


Škoda samozřejmě zájemcům nechává prostor pro utrácení za řadu příplatkových prvků. Například za kožený interiér s ventilací předních sedadel (58 000 Kč, k výbavě L&K za 10 tis.), nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním (23 800 Kč), digitální televizi (18 000 Kč) či internetové připojení LTE (9000 Kč). Sportovní podvozek stojí 5 100 Kč a metalický lak 16 900 Kč.

Ceny nové Škody Superb Combi:

Ceník Škody Superb Combi.


Kompletní ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů