Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda si vtipně vystřelila ze zákazníků. Chtěla jim implantovat dálkové ovládání

Naše téma
Daniel Fuglevič | 24.06.2017
další 4 fotky
Škodovka si opravdu zajímavě vystřelila ze zákazníků. | foto: youtube.com
Anglické zastoupení automobilky Škoda se rozhodlo propagovat nové technologie pomocí zajímavé reklamy, ve které nachytá nic netušící zájemce o nový Kodiaq. Prodejce je před skrytými kamerami přesvědčuje, aby si nechali vytvořit implantát pro ovládání svého nového vozu.
Zda je celá situace nahraná, či ne, to posuďte sami. Každopádně jde ale o kreativní způsob jak zvýšit povědomí o nové technologii, kterou nyní Škoda nabízí.

Aplikace jménem Škoda Connect vám totiž umožňuje ovládat určité funkce auta přímo z vašeho smartphonu. Přes displej telefonu si tak můžete zkontrolovat umístění vašeho vozu na mapě, provádět zamknutí či odemknutí dveří nebo probliknout světly a zatroubit klaksonem, abyste své auto lépe našli třeba na přeplněném parkovišti.

Tuto technologii ale prodejce na videu nabízí lidem jako implantát, který si nechají umístit do předloktí. Pomocí chytrých maskérů má totiž prodejce ve své ruce zabudovaný dotykový displej, jimž ovládá auto a děsí zákazníky.

Většina z nich jen nevěřícně kouká a nevěří vlastním očím, zatímco jim prodejce předvádí jednotlivé funkce. Nakonec je zmíněno i bezdrátové nabíjení, nebo možnost si nechat tento vynález implantovat přímo na místě do třiceti minut díky doktorovi, který prý dříve dělal veterináře.

Přestože jde o vtip a možná úplně zinscenovaný herci, existuje docela velká pravděpodobnost, že v blízké budoucnosti bude dálkové ovládání vozu opravdu zabudováno do našeho těla. Prozatím si ale musíme vystačit se chytrými telefony.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů