Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda Scala dostala známou edici Monte Carlo. Vsadila na sportovní vzhled

Naše téma
Jan Markovič | 02.09.2019
Škoda Scala Monte Carlo | foto: Škoda Auto
Varianta bude dostupná se všemi motory. Auto se předvede ve Frankfurtu.
Netrvalo dlouho a Škoda Scala dostala svou první stylovou výbavovou variantu. Jde o verzi Monte Carlo, kterou už známe z jiných vozů mladoboleslavské automobilky, například ze Škody Fabia. Podobně jako u ní, jde i u Scaly pouze o vizuální přídavky.

Motory zůstávají stejné. Monte Carlo ale bude dostupné ve všech motorizacích, tedy 1.0 TSI 70 a 85 kW a také 1.6 TDI (85 kW). Pokud se nabídka Scaly rozšíří i o očekávaný motor 1.5 TSI, bude také u něj. A co novinka přináší?

Scala Monte Carlo má černou masku chladiče a nápis na zádi. K tomu dostane specifická litá kola velikosti 18“ a výrazný červený lak, který ladí s černými doplňky. Samozřejmostí je spoiler vzadu. Díky tomu auto vypadá sportovněji. Navíc jsou součástí výbavy i zatmavená okénka nebo prosklená střecha.

Uvnitř auta najdete asi nejzásadnější prvek této výbavy – sportovní sedadla s integrovanou hlavovou opěrkou. Monte Carlo má vlastní design potahů. Na palubní desce pak najdete ozdobné lišty, které barvou odpovídají laku. Kůže na volantu je pak obšitá kontrastní červenou nití.

Vůz se předvede za týden na autosalonu ve Frankfurtu. Cena za výbavu Monte Carlo zatím zveřejněna nebyla.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů