Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda Rapid Sport oslaví světovou premiéru

Naše téma
Redakce | 07.05.2013
Škoda Rapid Sport | foto: Škoda Auto
Mladá Boleslav – Studie modelu Škoda Rapid Sport se poprvé představí na letošním setkání GTI ve Wörthersee od 8. do 12. května 2013.
Ve Wörthersee se každoročně schází až 200.000 tuningových fanoušků Volkswagenu. Škoda jim letos jako hlavní lákadlo předvede Rapid Sport, studii své kompaktní limuzíny Škoda Rapid. 

„Setkání GTI je Mekkou pro všechny fanoušky tuningu a motoristického sportu", říká předseda představenstva Škody Winfried Vahland.

„S vozem Škoda Rapid Sport ukážeme poprvé vysloveně sportovní a emocionální variantu naší nové kompaktní limuzíny Rapid.", říká Werner Eichhorn, člen představenstva zodpovědný za oblast prodeje a marketingu. 

Škoda Rapid Sport ukazuje potenciál designu Škoda a možnosti, které se skrývají v Rapidu. Vůz je nalakován v metalických barvách červená Corrida a šedá Steel.

Předek vozu okouzlí spojlerem a mohutným otvorem pro přívod vzduchu. Velkoryse dimenzované blatníky a masivní prahy podtrhují vnější vzhled vozu.

Další sportovní prvky přidává záď vozu s výrazným nárazníkem a dvěma integrovanými koncovkami výfuku. Zadní skupinové svítilny s typickým designem ve tvaru písmene C jsou barevně odlišené. Spodní zakončení je vytvořeno z karbonu.

V interiéru sportovní vzhled pokračuje například v podobě sportovního volantu, sedaček Recaro a osvětlených prahových lišt.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů