Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda připravila Fabii v edici Kofola. Na zadním sedadle má chladničku

Naše téma
Redakce | 28.06.2016
Škoda Fabia v limitované edici Kofola. | foto: Škoda Auto
Automobilka Škoda Auto se spojila s tradičním českým výrobcem nealkoholických nápojů a představila model Fabia ve speciální edici Kofola. Vznikne 99 kusů.
Auto podle škodovky vzniklo jako oslava spolupráce dvou českých značek. Škoda totiž v následujících letech prostřednictvím svých vozů zajistí mobilitu obchodních zástupců společnosti Kofola ve středoevropském regionu.

Fabia v limitované edici Kofola na první pohled zaujme speciálním hnědým lakem Marrone. Design pak doplňují také 16palcová litá kola.

Škoda Fabia v limitované edici Kofola.



Interiér vychází z nejvyššího výbavového stupně Style, je ale obohacen o balíček s prémiovým ozvučením, zatmavenými okny a vyhříváním předních sedadel, dále nechybí paket Simply Clever zahrnující síťový program, odkládací schránku v zavazadlovém prostoru, odpadkový koš ve dveřích a držák multimediálních přístrojů.

Zájemci pak mohou počítat i s multifunkčním volantem, bezklíčovým přístupem, infotainmentem s pětipalcovým displejem a Bluetooth či rezervním kolem místo sady na opravu pneumatik.

Škoda Fabia v limitované edici Kofola.


Specifickou výbavu představuje 15litrová chladnička, kterou lze ukotvit na zadní sedadlo úchyty pro bezpečnostní pás. Termoelektrický box se napájí z 12V zásuvky a dá se přepnout z režimu chlazení do režimu ohřevu. Nový majitel k autu dostane také vzorky výrobků od společnosti Kofola.

Pod kapotou pracuje výhradně čtyřválcový motor 1.2 TSI o výkonu 90 koní (66 kW), jiná jednotka k dispozici není. Cena Fabie v edici Kofola činí 364 420 korun.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů