Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda Octavia 4x4 je k mání i jako liftback. Stojí nejméně 536 tisíc

Naše téma
Redakce | 14.10.2014
Škoda Octavia. | foto: Škoda Auto
Mladá Boleslav - Automobilka Škoda rozšířila nabídku Octavií s pohonem všech kol i o karosářskou verzi liftback. Čtyřkolka bude k dispozici se čtyřmi motorizacemi, tedy stejně jako praktičtější kombík.
Benzín polyká přeplňovaná osmnáctistovka o výkonu 180 koní, která spolupracuje s automatickou dvouspojkovou převodovkou DSG. Cena této verze činí nejméně 651 900 Kč.

Další motory už jezdí jen na naftu. Základ tvoří 1.6 TDI poskytující 105 koní v kombinaci s šestistupňovou manuální převodovkou. Tuto variantu můžete mít za 535 900 Kč. Výkonnější jednotka 2.0 TDI o výkonu 150 koní je také spřažena s ručně řazenou skříní a stojí minimálně 595 900 Kč. Nejsilnější provedení využívá dvoulitrový turbodiesel s výkonem 184 koní ve spojení s automatem DSG. Za něj si Škoda žádá 655 900 Kč.

Všechny Octavie s pohonem všech kol jsou k dispozici od výbavového stupně Ambition, který nabízí například palubní počítač, elektrické ovládání oken vpředu, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, klimatizaci s chlazenou schránkou u spolujezdce či rádio Swing.

Kompletní ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů